Victoria Milan

Seksikauppa

Eelan seksikauppa netissä tarjoaa uutta puhtia petihommiin! Seksikauppa -osiostamme löydät yli 15 000 tuotetta parisuhteen tai yksinäisten hetkien piristykseksi. Seksikaupastamme löydät myös hauskat seksipelit, joita voi vaikkapa bileissä pelailla.

Seksilelujen lisäksi seksikauppa tarjoaa erilaisia asusteita naisille ja miehille, aina kengistä juhlamekkoihin. Toki seksikkäät alusasut kuuluvat valikoimaamme!

Bondage & SM

Curvy Eyemask

Näiden silmälappujen alta ei kurkistella! Muotoillut, pehmustetut ja kaksikerroksiset silmälaput asettuvat hyvin paikoilleen. Laadukkaat silmälaput ovat miellyttävän tuntuiset ja ne pysyvät paikoillaan kovemmassakin menossa.

Kondomit netistä

Secura Transparent 1 Kpl

Nyt huippulaadukkaita Saksalaisia Secura kondomeja todella edullisesti. Lukuisissa Saksalaisten lehtien testeissä eniluokkaisiksi luokiteltuja elektronisesti testattua laatukondomeja. Valmistettu lateksista. Kondomin koko halkaisija 52mm. Pituus 180mm. Paksuus 0,06mm.

Liukuvoiteet ja hierontaöljyt

Flutschi anal 80 ml

Flutschi Anal “Ambra” tuoksuinen liukuvoide anaaliseksiin, vesiliukoinen ja kondomiystävällinen, 100% kondomiystävällinen,dermatologisesti ja kliinissti testatattu,sopii niin anaali kuin tavalliseen seksiin. Pakkaus 80 ml. Valmistettu Saksassa.

Miesten asusteet

Alushousut "CHAIN GANG "

Ketjuilla koristellut alushousut. Housujen takaosa on valmistettu venyvästä materiaalistaSarjaan ja hintaan kuuluu nänninipsuttimet ketjuilla. Materiaali. 65% PVC 5% PU ja 30% PolyesteristäTilaa vähintään 65 euron edestä,niin saat lisäksi alennusta.

Naisten asusteet

MUSTA PLUSKOON Sugar and Spice MEKKO

Size Chart (CM)SizeBustWaistHipLengthWaist to FloorRelaxStretchedRelaxStretchedRelaxStretchedRelaxRelaxXL100110829211612610070XXL107117899912313310272XXXL1141249610613014010474ElasticityHigh Elasticity 

Panokoneet

Versa Fuk - Panokone

Panettaako? Himoitsetko orgasmia orgasmin perään? Toteuta fantasiasi ja hanki itsellesi tehokas, monipuolinen ja monia asentoja mahdollistava Versa Fuk-panokone! Tämä tukevarunkoinen panokone on helppo koota, käyttää ja purkaa taas osiin säilytyksen ajaksi.

Seksiapteekki

Fun Cup, Explore Kit

Fun Cupin kanssa voit unohtaa kuukautiset! Tässä pakkauksessa on kaksi erikokoista, laadukasta ja hyvinmuotoiltua Fun Factoryn kuukautiskuppia. Enää sinun ei tarvitse lähteä kiireellä kauppaan ostamaan kuukautissuojia tai pelätä, että tamponinnaru pilkistää uikkarinlahkeesta.

Seksielokuvat

Mélissa Pure Sex

Aika. 104 min. Esiintyjät. Christina Bella, Evan Rochelle, J. P. X, J. P. X, James Brossman, Melissa Lauren, Melissa Lauren, Nacho Vidal, Natalli Diangelo, Regina Ice, Wivien Tilaa vähintään 65 euron edestä,niin saat lisäksi alennusta.

Seksilelut ja pelit

Love dice English

Englanninkieliset nopat. Exciting nights are guaranteed. With these luminescent dice, put some pep into your love life. One die names the body part that is to be spoiled, the other the according act. Playfully enjoy exciting foreplay. . . 2 dice in the set.

Seksivälineet miehille

CYBERSKIN VIRTUAL ULTRA PERFECT WOMAN DARK

Käytön jälkeen tuote tulee pestä lämpimällä vedellä ja saippualla. Kuivata taputtelemalla puuvillapyyhkeellä. Laittaa päälle hoitotalkkia. Säilyttää erillisessä rasiassa tai laatikossa erillään muista leluista. Huom,Tämän tuotteen kanssa tulee käyttää vain vesiliukoisia liukuvoiteita. Paristot voitte valita meidän verkkokaupasta edulliseen hintaan.

Seksivälineet naisille

Anal Rotator - anaalstimulaatoriga pärlvibraator

Vibraatoril on pehme peenisekujuline pea ja viis rida pärleid, mis pöörlevad komel kiirusel ja kahes suunas. 7 erinevat anaalstimulaatori reziimi. Veekindel. Mõõtmed. 15 cm pikk, läbimõõt 3 cm. Töötab kolme AAA patareigaNB. Patareid eraldi müügil. Tahad kohe. Tule ja osta Maardu Hot Lipsist. Vana-Narva mnt. 22 

Seksikaupasta piristystä päiviin

Olitpa sitten parisuhteessa tai sinkku, hetero, homo, lesbo tai bi, laadukkailla tuotteillamme saat helposti luotua ekstrapiristystä arjen hetkiin. Tuotteet toimitetaan huomaamattomissa paketeissa nopealla toimitusajalla, jonka jälkeen pääset hemmottelemaan itseäsi tai kumppaniasi.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat  bondage & SM -tuotteet, kondomit, liukuvoiteet ja hierontaöljyt, seksielokuvat sekä homoille että heteroille, seksipelit ja lelut sekä kattava valikoima seksiapteekin, virtaa ja virkeyttä tarjoavia tuotteita. Naisten seksivälineistä löydät anaalitapit ja -kuulat, dildot geishakuulat ja -pallot, hieromasauvat, vibraattorit, klitoriskiihottimet, klitorispumput, seksinuket naisille ja strap-onit. Miehille kivaa tarjoavat eturauhaskiihottimet, Fleshlight -tuotteet, masturbaattorit, peniksen pidentäjät, penisjatkeet, penisproteesit ja tuet, penispumput, penisrenkaat ja -mansetit, seksinuket, tekopillut sekä tekovaginat.

Seksivälineiden ja lelujen lisäksi seksikauppa on täynnä miesten ja naisten asusteita. Naisille kaupasta löydät muun muassa alusasusetit, babydollit, korsetit, rintaliivit, seksikkäät bikinit, stringit ja tangat, sukkahousut, sukkanauhat ja sukkanauhaliivit sekä yöasusteet. Alusvaatteiden päälle pantavana seksikauppa tarjoaa bilevaatteet, kokovartaloasut, hameet ja minihameet, isojen naisten asusteet, juhlamekot, kimonot sekä kengät ja korkokengät. Miehille tarjolla on alusvaatteita ja paitoja.

Seksiapteekista löydät panohaluja lisäävät tuotteet, jolla muna seisoo ja pillu matkii Niagaran putousta!

Mukavia ja kiihottavia shoppailuhetkiä tarjoaa Eela.fi! :)