Victoria Milan

Seksikauppa

Eelan seksikauppa netissä tarjoaa uutta puhtia petihommiin! Seksikauppa -osiostamme löydät yli 15 000 tuotetta parisuhteen tai yksinäisten hetkien piristykseksi. Seksikaupastamme löydät myös hauskat seksipelit, joita voi vaikkapa bileissä pelailla.

Seksilelujen lisäksi seksikauppa tarjoaa erilaisia asusteita naisille ja miehille, aina kengistä juhlamekkoihin. Toki seksikkäät alusasut kuuluvat valikoimaamme!

Bondage & SM

Mystim - Tristan Unisex Dildo

Mystim tuotteet ovat sähköiseen stimulaatioon perustuvia tuotteita. Mystim Tristan Unisex Dildo yhdistetään Mystim - Tens Unit 3F Pure Vibes tai Mystim - Tens Unit 7F Tension Lover kontrolliyksikköön ja sähköimpulssit johtuvat muovista ja alumiinista valmistetun dildon metallisiin osiin.

Kondomit netistä

Sagami lateksivapaa kondomit 2 kpl

Sisältää 2 lateksivapaa kondomia; ympärysmitta. 110mm; Nimellishalkaisija. 58 +/- 2mm; pituus. 190 +/- 10mm; väri. läpinäkyvä; muoto. sileäseinäinen; paksuus. 0. 02mm; materiaali. Polyurethane

Liukuvoiteet ja hierontaöljyt

Anos Special Spray 30 ml, rentouttava anaalisuihke

Rentouttava anaalisuihke sopii niin aloittelijoille kuin hiukan pidemmälle ehtineille. Käyttöohje. Suihkauta peppuun 1-2 kertaa ja anna vaikutaa noin 5 minuuttia. Dermatoloogisesti testattu. Huom. käytä vain ja ainoastaan anaaliseksiin ja varo silmiin joutumista.

Miesten asusteet

kiiltävän mustat alushousut "Zeus"

Seksikkäät kiiltävän mustat alushousut. Sivuilta pikakiinnityksellä ja kiinnitys/avaaminennopeasti parilla sormella. Materiaali. 85% polyesteriä, 15% elastaania. Väri. kiiltävä musta Yhtenkoon S - L Tilaa vähintään 65 euron edestä,niin saat lisäksi alennusta.

Naisten asusteet

Demoniq - Rachel yöasu, black

Laadukas Rachel-yöasu kestää käyttöä! Ylellistä pitsiä sekä vilpoisaa ja iholla miellyttävän tuntuista kangasta oleva yöasu sekä pikkuhousut saavat Sinut tuntemaan itsesi yön kuningattareksi!

Panokoneet

F-Machine - USB Lisäosa

F-Machine panokoneen USB (Universal Suction Base Adapter) mahdollistaa erilaisten dildojen kiinnittämisen panokoneeseen. Maailman paras panokone F-Machine on varustettu adapterilla, johon voidaan yhdistää Doc Johnson Vac-u-Lock dildoja.

Seksiapteekki

Fleshwash

Antibakteerinen seksivälineiden puhdistusaine. Hellävarainen, ihoa ärsyttämätön, alkoholiton puhdistusaine seksivälineiden puhdistukseen tarkoitettu suihke poistaa epäpuhtaudet ja bakteerit välineiden pinnalta.

Seksielokuvat

DVD Ma première orgie

Marc Dorcel studion suurella rahalla tehty filmiFilmin pituus. 96 min. Näyttelijät. Adam Black, Cindy Dollar, Eric Park, George Uhl, Jade Laroche, Lena Cova, Leny Ewil, Martin Gun, Morgan Moon, Nataly, Neeo, Stacy Silver, Steve Q, Tarra White, Walleria, Zoe, Zuzanna Z.

Seksilelut ja pelit

Desire - seksipeli

Pariskunnille takoitettu, kaksin pelattava eroottinen lautapeli, jonka seurassa pääsette toteuttamaan monenlaisia kiihottavia tehtäviä. Tämä monipuolinen seksipeli muuttaa iltanne todella kuumaksi leikiksi ja johdattaa teidät askel askeleelta kohti hekuman huippua ja kliimaksia!

Seksivälineet miehille

Hollow Strap-On, musta

Strap-on molemmille Strapissa on säädettävät hihnat,jotka sopii kaikille. Strappi on sisältä ontto ja sopii myös erektiohäiriöistä kärsiville miehille. Pituus 15 cm. Paketissa mukana silmämaski.

Seksivälineet naisille

SPHERE I STIMULATING LOVEBALL - Purppura

Sphere on anatoomisesti juuri oikealla tavalla muotoiltu geishapallo. Sphere hieroo sinua liikkuessasi. Ei jyrkkiä kulmia tai koloja,helppo laittaa paikoilleen ja puhdistaminen käyhelposti lämpimällä vedellä ja saippualla. Väri. PurppuraTilaa vähintään 65 euron edestä,niin saat lisäksi alennusta.

Seksikaupasta piristystä päiviin

Olitpa sitten parisuhteessa tai sinkku, hetero, homo, lesbo tai bi, laadukkailla tuotteillamme saat helposti luotua ekstrapiristystä arjen hetkiin. Tuotteet toimitetaan huomaamattomissa paketeissa nopealla toimitusajalla, jonka jälkeen pääset hemmottelemaan itseäsi tai kumppaniasi.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat  bondage & SM -tuotteet, kondomit, liukuvoiteet ja hierontaöljyt, seksielokuvat sekä homoille että heteroille, seksipelit ja lelut sekä kattava valikoima seksiapteekin, virtaa ja virkeyttä tarjoavia tuotteita. Naisten seksivälineistä löydät anaalitapit ja -kuulat, dildot geishakuulat ja -pallot, hieromasauvat, vibraattorit, klitoriskiihottimet, klitorispumput, seksinuket naisille ja strap-onit. Miehille kivaa tarjoavat eturauhaskiihottimet, Fleshlight -tuotteet, masturbaattorit, peniksen pidentäjät, penisjatkeet, penisproteesit ja tuet, penispumput, penisrenkaat ja -mansetit, seksinuket, tekopillut sekä tekovaginat.

Seksivälineiden ja lelujen lisäksi seksikauppa on täynnä miesten ja naisten asusteita. Naisille kaupasta löydät muun muassa alusasusetit, babydollit, korsetit, rintaliivit, seksikkäät bikinit, stringit ja tangat, sukkahousut, sukkanauhat ja sukkanauhaliivit sekä yöasusteet. Alusvaatteiden päälle pantavana seksikauppa tarjoaa bilevaatteet, kokovartaloasut, hameet ja minihameet, isojen naisten asusteet, juhlamekot, kimonot sekä kengät ja korkokengät. Miehille tarjolla on alusvaatteita ja paitoja.

Seksiapteekista löydät panohaluja lisäävät tuotteet, jolla muna seisoo ja pillu matkii Niagaran putousta!

Mukavia ja kiihottavia shoppailuhetkiä tarjoaa Eela.fi! :)